tisdag.

Idag är det synd om mig och igår var det ännu mer synd om mig, så ni vet :P
Det är tisdag och jag är fortfarande bakis efter helgens kryssning, sitter i morgonrock med täcket ute i soffan med en sovande Midori i knät. Har iaf fått igång en diskmaskin samt torkat bort det intorkade köttblodet i kylen. Var tvungen för det luktade som ett djur hade dött där inne! Fyyfan! Lite plugg ska jag försöka orka med idag, får se..

Igår var det katastrof! Efter 48 timmars festande och totalt 8 timmars sömn skulle jag ta tåget till Västerås, jag hade ju lovat Ninni att komma! Mina ben och armar skakade, jag kunde inte äta något, ville kräkas så fort jag tog ett steg, ögenen var rödsprängda och jag lyckades ändå ta mig till Västerås 2,5 timme kommunalt! Pressentationen gick helt okej, tänkte inte så mycket på vad jag gjorde, satt mest och babblade på.. Kl 6 var jag hemma i Väsby igen. Åt en korv till middag och somnade kl 8.

Men kryssningen var verkligen hur rolig som helst, fy satan! Fredrik skjutsade runt mig i en kundvagn i lördags så jag har blåmärken överallt. Vi bodde grannar med Rednex som tittade in och påpekade vilken bra musik vi lyssnade på när vi spelade "The way I mate" Räkmackan på söndagmorgonen var bäst! Wiiiie :D 
"Jag kan väl också hoppa runt som en jävla höna på golvet"  "Men kolla fejan, hon ser ju ut som en jävla skata" Haha, bäst! :) Vågar dock inte gå in och kolla hur mycket pengar som finns kvar på kontot..

Nu har jag en vit månad på G!

Kommentarer
Postat av: Annica

Vit månad nu när schlagerfesten sätter igång? Vem försöker du lura? =P ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback