fredag :)

Nu vet jag vart jag vill jobba! Prositdesign. Skulle ha en telefonintervju med en av ägarna nyss men när jag ringde sa hon "Det har kört ihop sig lite, vi håller på att förbereda till Elle galan.." Och då kände jag att DET vill jag också göra! Så jag ska ringa henne på måndag och ha intervjun då istället, då hinner jag komma på några fler frågor också.

Imorse var jag iväg och solade. Hade lite otur och fick vänta en himla massa innan. Först var det någon där när jag kom så jag fick vänta i 15 minuter. Precis innan den personen jag var klar gick jag för att ta en safetypiss, då hör jag att någon kommer in. Så jag springer ut och in till rummet, då har en tjej burit ut min jacka, lagt i pengar och tar MIN tid! Ler lite när jag säger att jag väntat en kvart och säger att "jag har lagt i pengar" Jag var så arg att jag nästan började gråta. Men efter att ha pratat med min Soulmate i 20 minuter och jag äntligen fick lägga mig ner i värmen blev jag på toppen fredagshumör! Sen åkte jag hem och gjorde mig fredagsfin till min lunchdate. Jag bjussade Johan på Thai bufe nere vid stationen, fredagslyx!

Eftersom det inte blev någon intervju idag ska jag åka ner till Centrum och småshoppa lite :) Sen ska jag fortsätta fixa med min ÄLSKADE tvmöbel. Lägger upp en bild senare på denna skönhet när hon är färdigfixad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback