fredag.

Idag är en sån dag då man måste göra saker som man inte vill. Jag ska plugga och känner verkligen noll motivation. Hoppas att min bok jag beställt kommer snart, då kommer jag nog igång på riktigt. Att skapa upplevelser heter den, Claes tipsade mig om den inför mitt fördjupningsarbete. Kommer dock inte bli så många timmar jag måste stå ut eftersom jag vägrar att plugga efter kl 5 då Johan kommer hem från jobbet.

Idag skulle vi egentligen ha åkt till landet men vi kom på att vi inte har någon som kan ta hand om lilla Dori eftersom Johans päron är i Norrland :( Jag ville verkligen dit till massa massa snö, pulka, promenader på sjön, varm choklad framför brasan, bastu och bara mys! Får bli nästa helg kanske eller den efter det :)

Nyår var inte så jättespeciellt men kul! Killarna var över och jag och Johan hade lagat supermiddag som var väldigt uppskattat! Resten av kvällen var som vilken fest som helst med massa dricka, shottande och lekandes. Men tolvslaget var såklart mysigt som alltid! Då sprang vi bort till Kolmile och vad där, gick tillbaka strax efteråt då alla raketer var slut. Då förlorade vi dock gänget så det var jag, Johan och Baffe som fortsatte hemma hos mig. Men kl 2 ville Baffe gå och lägga sig. Och jag blev sur för att jag skulle gå och lägga mig så tidigt på nyår så jag bestämde att nästa år ska jag vara bortrest på nyår med min love! HA! 

Den här helgen blir utan fest av alla slag, måste få igen krafterna jag tappat under detta festande lov!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback