onsdag.

Idag fick jag den bästa väckningen EVER. Telefonen ringde.. Jag ska på en till intervju, nästa tisdag : ) Och det är ett jobb som jag verkligen vill ha, så jag håller alla fingrar och tår korsade till nästa tisdag! Park Inn i Märsta som receptionist. Kan inte tänka mig att jag lät så fräsch i telefon, nyvaken, bakis och förkyld, haha. Det är till en början bara en extratjänst, ca 3 dagar i veckan men det kommer troligtvis finnas lite jobb hos pappa i sommar också. Jag kanske överlever sommaren ändå! Pray with me :P    

Det ända sättet att bota en ordentlig förkylning är banne mig med alkohol, känner mig mycket bättre idag. Dvs förutom huvudvärken som jag fick av förkylnings medicinen ;)

Spenderade gårdagen med Baffe, Shapes och Erik. En fantastisk tisdagskväll med massa spel, öl och Jägershots. Detta är nu andra gången i mitt liv som jag druckit Jäger utan att spy, duktiga jag! Tror jag cyklade hem vid tre tiden, hade liiiite svårt att hålla balansen i början men jag lyckades komma hem utan skrubbsår. Duktiga jag IGEN!

Träning med AJC ikväll!!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback