söndag.

Ligger nu i sängen efter en underbart skön helg på landet. Kom hem precis i tid för att krypa ner under täcket och se på Gossip Girl. Kommer nog ligga här några timmar hem eftersom Johan spelar något nytt UFC skitspel! URK!

I fredags kom vi upp till landet runt fem och började dirket med Cava och grillning. Efter middagen mös vi i gungan, drack Cube och hade en liten majbrasa. När vi vaknade på lördag var det blå himmel, sol och vaaarmt! Kl 10 var det lagom med kortbyxor och tubtop. En timme senare blev det bikini och solning som bara systrarna Borgqvist kan : ) Vi båda har nu sönderbrända näsor och bröst.. Ajaj! Förrutom solning så spelade älsklingen och jag massa volleyboll och åkte herrans massa fyrhjuling. Så grymt kul var det. Helgens bästa! Grillning, bastu, kubb och vin på kvällen! 

Idag började vi med frukost nere på bryggan. Mer volleyboll och fyrhjulingsåkning. Hittade (tredje gången gillt) sjön som finns uppe i bergen. Det var så löjligt vackert att man bara åååå : ) Det ända som saknades var en liten strand. Jag får helt enkelt bygga en sån!   

Imorrn börjar sista LIA veckan vilket betyder en vecka kvar att fixa examensarbetet..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback