måndag.

Idag är det måndag och jag känner mig jättedegig och på gränsen att bli sjuk :(
Mådde dåligt igår också men det var i kombo med bakishet så jag visste inte riktigt vart illamåendet kom ifrån.. Är iaf på jobbet och ska försöka orka. Är så många sjuka här så det känns dumt att vara hemma för att jag känner mig lite hängig.

The helg som varit
I fredags var vi som sagt på New Moon tillsammans med några hundra fjortisar. Filmen var underbart jättebra och jag vill se den igen och igen! Den måste komma ut på dvd snart!

I lördags hade vi fullt upp hela dagen! Började med en tripp in till stan för att handla en peruk till kvällens party. Dom kostade 300 kr så vi sket i det! Vi tog en sväng till centrum och köpte resterande saker till Johans outfit och en tur till Märsta. Födelsedagslunch för Johans mamma och sen sydde jag ihop Johans discokläder, skitsnygga blev dom! Hem för att göra oss iordning och sen på fest. Var hur kul som helst och alla var utklädda och jättefina :) Jag dansade så mycket att jag hade träningsvärk i rumpan igår!

Igår hade vi en bakisdag men lyckades ändå aktivera oss lite. Tog en promenad till Rotebro för att spana in Stefan&Sandras nya lägenhet, hur fin som helst! Mills blev avis och vill också flytta! Sen joinade dom oss på en pizzalunch och sen gick vi hem igen. Då deckade jag på soffan några timmar meddans Johan spelade PS3. På kvällen blev det mys och film!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback