THE tisdag kväll..

Jag bara måste berätta om min tisdagkväll!

Direkt efter jobbet tog jag mig iväg till Stockholms Styliterna och hann precis dit itid. Kim var sjuk så det var en annan tjej som skulle vaxa mig, men jag var glad för det eftersom det var första gången på 4 månader. Det glada försvann snart.. Jag har varit med om hemska vaxningar förrut men detta var ett SKÄMT! Vaxet lossade inte, hon drog och drog, sakta och snabbt men det lossade inte! Det kändes som att hela kroppen följde med i varje drag. Efter 10 minuter var jag kallsvettig. Hemskt var det nästa gång ska jag kräva Kim!

På väg till Karlberg och vägen hem lugnade jag ner mig. Pratade med Emma och hoppade på tåget. När vi la på såg jag att klockan var 18.23, jag tänkte "Gud va konstigt, tåget går ju från Karlberg 23, jag måste hunnit med det tidigare tåget" Jag tittade upp och såg att det stod MOT BÅLSTA. Jag satt på fel tåg! Så jag fick hoppa av, åka tillbaka till Karlberg, vänta 15 minuter och sen åka hem, med rätt tåg.

MEN på vägen hem stannade jag på Sats och köpte gymkort och nästa tisdag ska jag på en gymintroduktion :) (hände en olycka på parkeringen men bilen klarade sig så jag säger inget till Johan) Kom hem och till min glädje hade Johan redan börjat tvätta. Jag slängde ihop en bacon&ostsås, duschade, kollade på Betty och Desperate och hoppade sen i kojs.

Jaa.... Kvällen slutade iaf bra :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback