lördag.

Igår hade vi en superkväll på KC!! Träffade Sanja och Sofie vid halv sju i Märsta, vi drack vin och rökte vattenpipa och sen kom Sanjas vänner från Göteborg. Vid tio var vi på plats utanför KC, väldigt tidigt men vi ville ju komma in innan inträdet och stripporna skulle ju komma vid halv 11. Det hade blivit uppskutet och de kom inte förrns vid tolv. Då blev det porr ska jag säga er, herregud :D Shit va kul det var, vi var helt till oss allihopa! Jag tafsade på en naken rumpa, den va nice ska jag säga er! Om två veckor är det knyt tjejmiddag, längtar!! Vi borde ringa in några strippor, haha.

Idag har vi åkt runt och spanat på soffor igen, vi har kvar vår gamla favorit och fick ta hem lite tygprovet för att kolla här hemma. Nu står det mellan två olika beiga tyger, mitt tyg måste vinna, jag är ju tjej, jag bestämmer :D Sen fick jag en trevlig överraskning när de sålde finfina halsband i möbelbutiken så jag fick med ett sånt hem.

Strax blir det ribs till middag. Sen ska vi till Jocke och dricka någon öl innan vi ska bowla. Hoppas att det går lika bra som sist så Johan får se hur bra jag kan vara.  

Idag har jag varit skiiitsnygg i en stickad, kortärmad klänning, skärp, strumpbyxor och mina nya stövlar. I like vara höstfin!  

Kommentarer
Postat av: Annica

Och du som inte trodde att manliga strippor var kul! I told you so ;)

2009-09-26 @ 20:04:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback