söndag.

Amerikansk fotboll på tv igen :) Herras trevligt att kolla på måste jag säga! Tänk att det är ungefär 50 000 pers som är och kollar på collegematcherna. Idag har vi inte gjort något vettigt alls, väldigt skönt. Har degat på soffan, ätit pizza till lunch och tagit ett långt krambad med Goo Goo Dolls. Det mest ansträngande vi gjort var att gå och köpa pizzan, cola och bubbelvatten. Vår kolsyregrej är slut så vi måste köpa en ny imorrn, hur ska jag annars överleva? Ikväll blir det söndagsmiddag hos Johans päron

Igår var en trevlig kväll! Kl 7 började matchen i Märsta, kvalmatchen! Arlanda krossade Uppsala (44-10) och blir kvar i superserien nästa år! Johan var grym och jag tycker verkligen att han borde spela nästa år! När det var två minuter kvar av matchen kom spöregnet så vi hade en väldans tur att det inte kom tidigare. Jag, Sanja och Sofie busade på läktaren eftersom vi bara skulle hinna förfesta en timme hemma hos Sanja och Moe innan utgång. Det tycker jag att vi gjorde rätt :)

Sen blev det som sagt förfest hos Sanja och Moe innan vi fick skjuts ner till KC. Var grymt kul hela kvällen, var länge sen jag var ute och ännu längre sen jag var ute tills stället stängde :) Lite förvånande att Märsta av alla ställen har ett så bra uteställe. Och jag lyckades dansa någon minut med Johan!

Nu ska jag fråga min Emma om hon vill ladda ner en film till mig ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback