27/4 tisdag.

Idag har jag hunnit med att gråta två gånger, varit hysterisk, arg och stressad till 1000. Gick upp tidigt för att hinna lämna in bilen på verkstan. Det första som hände var att jag hamnade i bilkö. Sen mitt i kön börjar bensinlampan blinka. PANIK, hinner jag ända fram?! Det gjorde jag, men var där sent.. Sen hittade jag inte själva verkstan och sprang runt i 5 minuter till... Tillslut hittade jag rätt, lämnade in nycklarna, han skrev lite papper och säger sen "2800 kr kommer det gå på ungefär" !!!!! En smäll i ansiktet, 1500 kr hade jag fått som info innan, så där sprack min budget denna och kommande månad. Gick därifrån gråtfärdig och tänkte "hur fan ska jag komma härifrån?" Bussarna jag kollat på igår hade redan gått. Hitta en ganska fort, åkte till Fruängen, hoppade på t-banan till Slussen, bytte t-bana till St eriksplan. Kom 5 minuter sent (egentligen 20..)

Jag blir jättestressad när jag vet att jag kommer komma sent och inte kan påverka det. Jag blir inte stressad om jag har mycket att göra utan om jag kommer försent. Hatar det. Och att få 2800 kr att betala på samma gång gör INTE saken bättre.

Sa knappt hej när jag kom till jobbet. Men efter 30 minuter hade jag lugnat ner mig och nu är jag "normal" igen :P Men lite trött i bollen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback