11/8 onsdag.

Imorsse när jag klev upp ur sängen och gick ut till vardagsrummet blev jag jätteglad. Det var så rent och fint, golvet verkligen sken och när man gick på det kände man verligen hur rent det var. Haha, jag kommer bli beroende av att skura efter denna känsla!

Ikväll är det äntligen dags! Efter att ha velat prova sen det var nytt är det min tur, ikväll blir det poledance med Emma och Ankan. Det är deras födelsedagspresenter från mig. Snurra, snurra, snurra ska vi göra i en timme :) Innan det ska jag springa lite i Västermalmsgallerian och hoppas på att jag hittar något fint! Efteråt får vi se om vi går ut och äter, tar en öl eller något i den stilen.

Några ord om mitt jobb:
Alltså det är verkligen helt fashinerande hur dumma och envisa folk kan vara! (Jag tänker på dom som ringer in till jobbet..) Jag slutar aldrig att chockas! Och efter ett tag pallar inte mitt psyke med. Jag vill skrika "Men snälla lilla människa, skämtar du med mig. HUR överlever du ens i denna värld" :P Jag kan inte påstå att mitt jobb är fysiskt jobbigt men psykiskt kan det vara väldigt påfrestande, haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback