julhelgen.

Har haft en superbra julhelg!
I fredags på den stora dagen var det fullt hus hemma hos oss och det gick väldigt bra faktiskt! Mamma, Sten, Annica, Pappa, Inga-Lill, Mormor, Tobbe och Johans föräldrar. Jag är jätteglad att vi lyckades böka in alla och alla verkar ha haft det bra :) Glögg och Kalle, matlagning, enormt julbord, julklappsspel och julklappar i mängder. Fick så mycket fint så! Supermysigt men shit va tiden gick fort!

En ring, klocka, morgonrock, snuggelfilt, mysdress, kofta, skinnjacka, klänning, örhängen, vinprovar bok, zonterapi bok, favorit muggen, presentkort på IKEA samt spa, biljett till we will rock you, pengar och lite mer saker :)

I lördags vart det galej med de bästa med en jäkla massa shots :S Tequila till att börja med, redan där var det väl dömt att gå illa... Devin lärde mig och Veronica hur man shottar utan att det smakar någonting, ej vettig kunskap! Nu finns det ju ingenting som stoppar en, allt går ju ned nu.. Avslutade natten med att göra en shotkanna, illa, men shit va kul vi hade!!

Igår gjorde vi inget annat än att ligga på soffan. Tittade på mängder av filmer på tv och sov till och från.. En riktig söndag heltenkelt.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback