ny inspiration :)

Jag känner att jag har lite mer inspiration till att blogga nu :) Det kanske är därför man helt plötsligt, omedvetet kommer in i en bloggpaus? När man känner "just det, jag måste blogga idag" Tanken kom lika fort som den plötsligt var borta igen. Jag var nog mer stressad än vad jag egentligen visste över min nya tjänst. Men nu när allt är i en vardaglig rullning kommer jag tillbaka :)

Min planerade myskväll blev inte riktigt som jag tänkt, ofta det blir så.. Jag hoppade av bussen på vägen hem för att handla lite till middagen, blev sen en iskall promenad hem. Och äntligen hittade jag glödlampor så stjärnan i köket också får lysa. Vi tog ett skållhett bad, åt Thai soppa till middag och sen skulle då bakningen börja. Det var JAG som banga. Jag var helt slut och vägrade att röra mig utanför filtens värme!

Ikväll blir det Zumba och gym för min del :) Får se om det blir någon bakning efter det, blir alltid  pigg och glad när jag kommer hem från gymmet så vi får hoppas! Men Johan tror att Midori kommer äta upp pepparkakshuset :P


Julefint hemma :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback