av gym blir man glaad :)

Igår påvägen hem var jag arg :( Jag sprang för att hinna med tåget och jag skulle ha hunnit. Jag skulle ha hunnit! Men precis när jag drar kortet och dörrarna åker isär kommer en unge gående från andra hållet. Jag får backa för att han ska komma fram och dörrarna stängs. Kortet funkar inte två gånger i rad så jag fick gå till spärrvakten för att visa kortet. Jag blev iaf lite glad av att ungen klämdes lite i dörren (ja, jag är elak!) Så jag missade som sagt tåget..

Trots min ilska tog jag mig iväg till gymmet och mådde genast mycker bättre när min favvo cross var ledig! Tjoho, vilken lycka! Körde igenom mitt gymprogram och la även till fria vikter för biceps och triceps, lovely :) Jag blir så glad av att köra hårt på gymmet, så glad att jag inte brydde mig om att jag kom hem och var tvungen att diska. Fixades utan problem och sen gjorde jag en fab kycklingsoppa. Hade i cream fraise, mjölk, curry, timjan, kycklingfond, peppar, buljong, mmmmm så gott det blev! Jag är sannerligen en soppmästare :D 

Sen såg vi på Trainspotting. Se INTE den, jävla skitfilm. Johan hade sett den förrut och tyckte den var bra, vilket jag inte försår. Och han förstod inte att jag tyckte den var skit och somnade. Skit i att Ewan Mcgregor är med, den är dålig ändå! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback