tisdag.

Jag tror att min kropp har vart sig lite med mina sömnpiller nu, sover mycket bättre av dom nu än i början. Vaknade till ungefär tre gånger men kunde somna om på en gång, skönt! Gick upp vid halv 7 som vanligt men min hjärna vaknade dock inte upp förns vid nio imorrse så jag funderar på om jag ska ta dom ännu tidigare på kvällen.. Ska ringa läkaren och fråga om jag får fler också, fick bara en liten förpackning sist..

Igår kväll blev det träning och tvättning. Avfrostningen av frysen fick vänta, skulle ta för lång tid. Så det får bli ikväll när jag kommer hem efter det efterlängtade besöket hos Stockholmsstylisterna. 

Och det verkar inte bli mindre folk på gymmet.. Igår stod det folk och KÖADE för att få ett ledigt löpband när alla dom, cyklar och crossar var upptagna! Det är helt stört! Och varje gång jag står på crossen blir jag så glad av att jag tar tag i träningen när jag fortfarande ser ut som jag gör och inte har 15 kg extra att bära på. Jag skulle aldrig hitta någon motivation då. Det kanske låter elakt men det är dagens sanning, eller gårdagens eftersom det var då jag gymmade :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback