6/10 onsdag.

Jag ser att det sinar lite i mina inlägg.. Efter 5 års !!! bloggande, tänk om det skulle ta slut. Men det gör det inte, det är väl snarare bra att jag har ett jobb där jag har annat att göra än att blogga tio gånger om dagen om jag så skulle vilja :)

Idag var jag som förlamad när jag låg i sängen så jag bestämde mig för att ta ett senare tåg. Bara därför så var en massa spår anstängda, typiskt. Man ska inte åka senare, det slutar aldrig bra.. Just nu är det lugt men snart ska Sus komma och hjälpa mig med lite saker som jag inte riktigt har fått kläm på ännu.

Squashen gick inte så bra igår. Jag har nog aldrig svurit så mycket under en så kort tid förr. Och det slutade med att jag var lika arg på migsjälv för att jag svor som att det inte gick bra att spela. Men det är fortfarande kul så vi kör nästa tisdag igen!  

Två nätter i vår nya säng förresten :) Den är enorm och heeelt underbaaar! Vårt sovrum är nu officielt bara en enda stor säng, men sova är väl det man ska göra där inne så varför inte :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback