8/10 FREDAG!!

Underbara fredag!!!
Har suttit i kust hela förmiddagen om olika typer av telefoni, system, opperatörer mm mm och snart kör vi igång igen resten av dagen. Gud det är ju hur mycket som helst! Men ju längre tiden gång ju mer förstår jag, så det är ju en fördel ;) Nu blir det samtalsflöde genom växlar och telefonsystem.

Ikväll vet jag fortfarande inte vad som händer, väntar på meddelande från Johan om han ska vara hemma, åka iväg eller vara hemma hos oss med Jocke. Om det sistnämnda ska jag nog bosätta mig hos pappa ikväll.. Blir tokig på detta Playstation spelande!!!! Har iaf köpt massa gott till plockmiddag, så jag hoppas på det iaf, annars får det vänta till imorrn. 

Jag är dålig med pengar. Eller köpa saker på kredit är farligt om man inte har koll. Jag HAR koll, jag är bra på att hantera mina pengar, det är bara det att jag ligger ute med ganska mycket just nu.. Har räknat ut att jag totalt ligger ute med 1600 kr som jag väntar på att få faktura på. Gick nyss in och köpte mig ett underbart halsband på Nelly, 200 kr. Igår klickade jag hem ett från StylebyTyra för 120. Halsband, inte viktiga, måste ha saker utan halsband.............

Men jag är happy happy, DET ÄR FREDAG!! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback