Back from Skåneland!

Och det är då precis därför jag inte varit här inne och lekt någonting. Men igår kom jag hem till en kväll med indiskmat och filmmys med älsklingen :)

Onsdagen och torsdagen spenderades i Malmö och Örenäs slott med jobbet. Var på convent och jäklar va bra det var. Lärde mig jättemycket och inspirationen flödar inför mina kommande arbetsuppgifter. Så jäkla roligt! Onsdag kvällen bjöd även på fantastisk middag, vin, fest och dans :)

På torsdagen när de andra begav sig hemåt åkte jag till Helsingborg och Veronica för att överraska henne! Devin hade hjälpt mig att planera. Var helt fantastiskt kul att se hennes min där hon gick på gatan och tillslut kopplade att det faktiskt var mig hon tittade på :) Torsdagen och fredagen innehöll en jäkla massa öl, eller kanske tom läskigt mycket öl. Vart tog allt vägen egentligen? Vi såg på klassiska Animal House och Van Wilder, lekte med hamstern, byggde en laburint till hamstern, gjorde grymma spelningslistor, åt massa god mat, cyklade runt, runt, runt och hade det bara jätteroligt! På lördag dag hade jag och Veronica lite egentid med sightseen i världens sötaste Helsingborg och åt lunch på Indisk restaurang. När Devin kom hem efetr dykningen blev det fest igen. Och inte vilken fest som helt, vi åkte till Danmark och festa! Haha, båten över 20 minuter. Hittade en bar där vi spelade foozball och airhockey och en annan bar med liveband och lite hawaiitema. Massa öl och shots och sen tog vi båten tillbaka vid 3 för 20 kr! Haha, jag kommer inte ens till Rotebro station för 20 kr :P 

Har helt enkelt haft 5 fantastiska dagar i Skåneland :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback