kalashelg!

Denna helg var varit kalasbra!

I fredags åkte jag in till stan och mötte upp Emma och Markus. Vi åt middag innan det var dags att ta sig ut till Djurgårn och Grönan. Shit va mycket folk det var, helt galet 20000 pers! Men Hoffmaestro var helt fantastiska, det hoppades, skakades rumpa och sprangt till höger och vänster. Vilket tokröj :D Sen kom Johan in till stan och så festade vi på Underbara Bar. 5 jäkla vinflaskor köpte vi och var ute tills lamporna tändes. Lite roligt eftersom jag pratade med syster om att jag aldrig är det :P 

Lördagen börjades med en isittande fylla. Haha, vi hade jätteroligt tills bakfyllan tog över. Spräng huvudvärk gånger 1000! Men efter lite vila och några Bamyl så var vi redo för kvällens kräftskiva som vi höll i. Lotta, Danne, Åsa och Jocke var över, även Christer och Alexandra kom en sväng. Gud så kul vi hade. Vi moffade massor av mat, huttade nubbe i mängder och sjöng vackert så vackert. Fader Abraham och kanosångerna var nog finast av allt! Tända ljus överallt och thailamporna uppe :) 

Igår spenderade vi dagen med att såga isär vår 20000 kr soffa!!!! :S :S :@ (Detta var väl den enda dåliga med helgen) Men Johans pappa är bäst på sånt så just nu är han mitt uppe i att laga och stärka upp den så den ALDRIG kan gå sönder igen!! Min älskade soffa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback