En helg på landet!

Helgen på landet var allt jag behövde!
Jag stressade ner helt, alla vardagliga måsten försvann, alla livets måsten försvann, alla jobbmåsten försvann.. Och jag släppte alla mina 1000 viljor till höger och vänster som stressar mig när jag måste lägga vissa viljor åt sidan..

Kom upp ganska sent i fredags så det blev en plockmiddag, talang, lite film och sen släpade vi madrasserna till storstugan och somna framför brasan. På lördagen åkte vi till hembygdsgårdarna i Fagersta och gick på världens mysigaste cafe. Hembakat och te :) När vi gick runt bland gårdarna hittade vi en trädgårdsbutik där vi köpte ett rosmarinträd och en jättefin kruka som jag ska ha alla mina örter i! Resten av dagen spenderades med att spela spel, grilla korv, utomhusbrasa, bastu, gottismat och lugn! Sånt man gör på landet helt enkelt!

På söndagen packade vi ihop ganska tidigt då vädret var hemskt och Johan hade U19 träning på eftermiddagen. Hann dock stanna i V-rås och på Nisses. Inhandlades massor av fina vårljus och ett jättegulligt mini växthus där mina örter ska bo innan de blir stora nog att flytta till den större krukan. Tantpoäng till Mills...

En helt som var välbehövd, I love landet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback