slut som artist!

Det är jag verkligen!
Är jättetrött, det snurrar i huvet på mig, jag blir helt förvirrad av allt jag har runt mig, VART faan ska jag börja?!

Att blogga är det sista jag har tid med men för mitt eget bästa kände jag att jag måste kunna koppla bort i 5 minuter och tänka på något annat än jobb. Jag måste öva på det!! Men jag gör det konstant, väg väg hem, innan jag går och lägger mig, jag drömmer om det, det är det första jag tänker på när jag vaknar och hela vägen till jobbet. Och då är jag som sagt där för att köra igen..

Min plan var att låsa in mig på rummet idag och köra järnet, jag har inte ens hunnit stänga dörren och nu är klockan eftermiddag...

Det gör mig så jäkla trött och det leder till att jag inte orkar träna, som leder till att jag mår dåligt och får dåligt samvete, som leder till att jag tror att jag håller på att bli tjock, som leder till att jag vill banta, som leder till att jag tycker att jag själv är dum för jag VET ju att jag absolute inte behöver det. I helgen vill och behöver jag bara sova, men det är schlager, kan inte missa....!

Slutkörd helt enkelt... 

Kommentarer
Postat av: Emma

I egenskap av din advokat råder jag dig att somna kl. 20 imorrn, sova till 11 dagen efter och sen dricka en flaska bubbel och bli LAGOM påverkad med mig på lördag ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback