En västkusten roadtrip!

8 dagar var vi borta jag och Johan. Vi hann se allt vi ville se utan att stressa eller gnabbas :P Allt var bara hur mysigt som helst! Våra stopp blev: Helsingborg, Mölle, Halmstad, Tylösand, Varberg, Göteborg och Smögen.

Det blev först tre nätter i Helsingborg hos Veronica och Devin där tiden mest spenderades med att dricka öl och umgås. Fick även göra ett provdyk med Devin, superkul så nu är vi båda taggade på cert! 



Ute på vägarna. Johan körde så jag kunde bara njuta, se på allt fint och sola ;)




En dag spenderade vi i Mölle och Kullebergen. Ca 3 timmars klättring vid havet och sen en fantastisk middag med musslor i hamnen.



Hade planerat en dag i Halmstad men hela staden var igenbommad i och med att det var söndag. Verkade dock vara supermysigt så det får bli en tur dit en annan gång. Vi fortsatte isället ut till Tylösand där vi låg på en stranddyna några timmar och hade en snabb afterbeach.  




Efter att ha sovit på ett B&B mitt i skogen med hästar, kor, höns, katter och en påfågel åkte vi till Varberg över dagen. Var otroligt mysigt och vi strosade runt i staden och fästningen massa timmar.




Kvällen och natten efter Varberg spenderade vi i Göteborg för att umgås med Sanja. Fantastiskt att ses efter över ett år! På vägen hem till hotellet fick jag gula rosor av Joey :)




De två senaste dagarna var vi i Smögen, hyrde en friggebod av ett äldra par. Jag som älskade Smögen efter vi varit där med jobbet men nu med sommarvärme och min love är det ännu bättre. Vi solade och chillade på klipporna i solnedgången. Satt på bryggan och drack öl, moffade skaldjur till max och bara njöt!


Vi har helt enkelt haft det fantastiskt! Det som man måste tänka på när man semestrar i Sverige är att det går mer pengar än man någonsin kan tänka sig! Hyra rum och bo på B&B är billigt men så fort det kommer till hotell spricker semesterkassan.. Längs kusten och de små städerna finns det mycket rum att hyra, i de stora städerna, inte så mycket.. I och med att vi åkte runt hela tiden fanns det ingen chans att laga mat själva så det blev både lunch och middag ute, kostar också en del.

Haha, vi räknade att vi skulle kunna åkt utomlands säkert två veckor med de pengarna vi gjorde av med. Men det var det värt. Vi ville ut och se Sverige och det har vi gjort <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback