En sommarhelg till 100%

Har haft en toppen sommarhelg! Varit ute i stort sätt konstant!

I fredags slutade jag kl 4, åkte hem och lagade massa mat och så åkte jag och Johan iväg på kvällspicknick i solen :) Härliga kvällssol! Sen åkte vi hem, såg en halv film och sen somnade vi (som alla fredagar) på soffan.

I lördags var vi ute 16 timmar i sträck! Vi började dagen med megafrukost på Brynolf, sen cabbade vi ner och åkte ut till Sigtuna för att fiska. Hände inte så jäkla mycket men jag var mest glad över att få ha bikini och vara i solen. När vi gav upp fiskandet åkte vi hem till pappa för ett premiär dopp i poolen och grillning. Poollycka :D Senare på kvällen gick vi hem till Christer och Alexandra, satt på deras balkong och drack öl till strax innan soluppgång. Då ville Johan gå hem, typiskt, jag ville ju verkligen se soolen komma upp! På vägen hem hade vi längdhoppstävling i sandlådan, härlig kväll!

Igår var det U19 match i Märsta som jag åkte och kollade på, var ganska trött så jag var väl inte så jätte engagerad.. Men dom är väldigt roliga pojkarna och står och dansar på sidlinjen :) På kvällen var det grillning och vin med alla U19 tränare samt respektive. Cyklade hem till 9, tittade på film och mysade!

En riktig sommarhelg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback