Valborgshelgen vi minns :)

Till skillnad från förgående år hade vi nu en lugn Valborgshelg :)

I fredags kom jag hem och somnade på soffan, nästan halv 9 var klockan då jag vaknade. Så det blev till att köpa middag på Posten och sen mysa ner sig i soffan igen.

På lördagen började vi med att åka till Gärdet (dit jag numera vill flytta) åt frukost på ett cafe i solen och sen begav vi oss till floatingen. Var annorlunda, lugnt, avslappnande.. Men nja, jag kan inte koppla av tillräckligt för att det ska ge effekt tror jag :P Min hjärna kan inte tänka på ingenting, alltid är det något som är där. Men det var kul att testa! På eftermiddagen kom Stefan och Sandra förbi. Det blev trerätters med helt fantastisk grillning och öl. Senare på kvällen blev dock Sandra supergravid så de var tvugna att åka hem. Jag och Johan övade då på våra Guitar Hero skills och drack drinkar. Precis lagom, inget ståhejsan.

Igår blev det en liten shoppingrunda. Jag köpte en mindre resväska lagom till weekendtrippar och en andra, vardaglig maxiklänning. In love vad fin den är! Sen gick vi och såg på Red Riding Hood. Var bra, men inte riktigt så bra som jag hade trott.. Till och med Johan tyckte den var okej. Hejja hunken säger jag bara ;)
    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback