Fix och Trix

Precis (nästan) som planerat har vi haft en fix och trix helg hemma. Började lördagen med att rensa ur uteförrådet och köra all skit till Sörab, lämnade även vårt gamla glasbord till Myrorna. Så nu finns det plats till extra frysen som vi ska få ner från landet nästa helg. 

Sen var det ju då hyllor och tavlor som skulle sättas upp. Då mitt i allt startade vi ett nytt projekt "åk till Ikea och köp ett vitrinskåp, bygg ihop skåpet, töm det gamla, flytta på de gamla, ställ in allt i det nya" projektet. Det tog lite tid om man säger så och bygga Ikea möbler är varken bra för psyket eller förhållandet... :P 

Nu är det iaf på plats! Blev supersnyggt och grannen ville ha våra gamla skåp, perfa! Tavlorna är även färdigfixade så nu ska de bara slängas upp på väggen men det hinns förhoppningsvis med i veckan. 

Igår kväll bakade jag negerbollar!! Så jävla gott, var några år sen sist och Johan tjatar konstant om det så nu blev det av :) Fröknäcke är däremot en annan historia, får se när det hinns med i veckan.. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback