Tjejkväll, Spa, Öl, Brunch!

En aktiv helg då mycket roligt hunnits med!

I fredags hade jag och Emma tjejkväll och snodde huset från pappa :) Det blev middag, osttallrik, gottis, grymt vin, Idol, en massa gamla partyskivor och övernattning.

På lördag morgonen låg vi i sängen och gaggade massa innan det var dags att ta sig upp. Sedan åkte jag och Johan till Stefan, Sandra och lilla Lukas för att fika. Måste erkänna att jag förstår varför tanter nyper ungar i kinderna, ibland är det svårt att hålla sig ifrån världens största äppelkinder :P Efter en timmes besök mötte jag upp Annica då det blev spadags! Massage, ansiktsbehandling och bastu, så jäkla skönt. Måste lyxa till det med sånt oftare! På kvällen åt jag, Johan coh Annica middag i Sjöstan, drack massa bubbel och spelade Kasta gris :P Senare tog vi oss till Kaj och tog en öl.

Aqua day spa, hon hade gjort fint till min och Ankans ankomst ;)

Vaknade igår i ett soligt Sjöstan och vi bestände oss för att lyxa! Vi gick till Jimmys och åt världens bästa brunchbufe! Skagenröra, räkor, gravad lax, kycklingben, revbensspjäll, pannkakor med choklad, ostbricka och panacotta tröck jag i mig. Bättre kan det banne mig inte blev. Tog en promenad innan vi åkte hem och bosatte oss i soffan. 3 filmer och kallskuret, ost och te till middag :) 




Hittade tomtebloss hemma hos mamma i lördags kväll :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback