Utekväll, mys och middag!

Helgen har trots allt varit vääldigt bra!

I fredags körde jag och Emma all in. Började på Snaps uteservering och fortsatte sedan på Ett Ställe. Lite lite folk men annars var det ett bra! Jag gick dock vilse när jag skulle hitta tillbaka till dansgolvet från toaletterna, inte visste jag att det fanns två st :P Tog även en liten drutt på dansgolvet som resulterade i ett stort blåmärke på höften, tjusigt värre.. Men såååå kul, minns inte senast vi var ute bara jag och Emma!  

På lördagsmorgonen var jag hemma med Sis innan jag mötte upp Johan, Christer och Alexandra inne i stan och gick på afternoon tea. Väldigt mysigt var det! Fanns inte så mycket att välja på men det var gott och vi köpte med supertet vi drack hem samt lemon curd :) På kvällen blev det sushi&thai, soffmys och film.

Igår tog vi en liten runda på outlet Barkarby, hittade dock ingenting.. Men det kanske var bra det, har inte råd med någon shopping denna månad! Och efter ett långt löfte bjöd vi tillslut Emma och Markus på Sjömansbiff till middag. Blev helt okej men det var något jag saknade. Ska komma på vad till nästa gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback